Bezár

A hirdetési felületeink a térképes és információs oldalon jelennek meg

ÁLLÓ TÉRKÉPHEZ tartozó méretek

FEKVŐ TÉRKÉPHEZ tartozó méretek

INFORMÁCIÓS OLDALHOZ tartozó méretek

   

Cégünk elkötelezett a magas színvonalú és egyben a lakossági szolgáltatásokról tájékoztató térképek megjelentetésében. Fontosnak tartjuk, hogy ezek a kiadványok melyek elsősorban Budapest kerületeit dolgozzák fel, a vállalkozások és szolgáltatások ne csak hírt közvetítsenek magukról, hanem a pontos fellelhetőségükről is információt adjanak a helyi lakosságnak. Ugyanez vonatkozik a folyamtosan bővülő városokról megjelenő térképekre is.

Igyekszünk az adott kerület vagy város életének lüktető változásait nyomon követni és a lehető legpontosabban átvezetni a következő térkép megjelenés alkalmával.

Úgy gondoljuk és hisszük, hogy a kiadványaink jó szolgálatot tesznek a hirdetési piac e szegmensében a legkisebb mikro vállalkozásoknak és a nagyobb cégeknek, szervezeteknek egyaránt.

Több termékünk, pl. az atlaszok a hagyományosnak mondható kategóriába tartoznak, de ezen belül is lehetőséget biztosítunk a reklám-hirdetés különféle formáira. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az egyik elképzelésünk a atlaszok céges borítóval való ellátása igen kedvelt és sikeres volt megrendelőink körében.

Térképeink és atlaszaink megalkotásában nyitottak vagyunk az újításra, fejlődésre, a meglévő igények kielégítésére, valamint a még formálódó új lehetőségek kiaknázásában.